ПОДРШКА ШКОЛОВАЊУ ЗА ДЕФИЦИТАРНА ЗАНИМАЊА

Општина Ћуприја расписала је конкурс за доделу стипендија ученицима првог разреда средњих школа са територије општине Ћуприја који се школују за дефицитарна занимања.

Право на стипендију тако ће имати ученици који се школују за браваре-завариваче, индустријске механичаре, оператере за израду намештаја и столаре, а један од услова за добијање стипендије у предстојећој школској години је и да ученици имају пребивалиште на територији општине Ћуприја, као и да похађају неку од средњих школа чији је оснивач Република Србија.

Просек оцена није услов, а конкурсом је предвиђено да ће се стипендије у износу од осам хиљада динара исплаћивати десет месеци почев од 01. октобра ове година.

Конкурс је отворен до 12. септембра.

Пријаве за конкурс се могу преузети на писарници Општинске управе Ћуприја или на сајту Општине Ћуприја, категорија „конкурси“.

Све информације у вези са конкурсом могу да се добију у Одељењу за друштвене делатности, привреду и локални економски развој – Група за друштвене делатности, или позивом на број 035/8740-447.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП