ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОГРАМА ПОДРШКЕ МАЛИМ И СРЕДЊИМ ПРЕДУЗЕЋИМА И ПРЕДУЗЕТНИЦИМА

У организацији Општине Ћуприја и Регионалне агенције за економски развој Шумадије и Поморавља, у четвртак, 24. фебруара, у сали за састанке oпштине Ћуприја са почетком у 11 сати, биће представљени програми подршке сектору малих и средњих предузећа, као и програми подршке који су намењени предузетницима.
Презентација је намењена потенцијалним корисницима услуга Националне службе за запошљавање, привредницима и књиговођама.

Присутнима ће бити представљен програм Развојне агенције Србије, којим се обезбеђује подршка привредним друштвима за промоцију извоза, као и четири програма Министарства привреде и Фонда за развој Републике Србије: Програм подстицаја развоја предузетништва кроз финансијску подршку за почетнике у пословању; Програм подстицаја развоја предузетништва кроз финансијску подршку за жене предузетнице и младе; Програм подстицаја предузетништва кроз развојне пројекте и Инвестициони кредити и кредити за трајна и обртна средства.

Представљање програма подршке сектору малих и средњих предузећа и предузетника биће употпуњено презентацијом програма Националне службе за запошљавање, пре свега кроз презентацију два јавна позива: Јавног позива незапосленима за доделу субвенције за самозапошљавање и Јавног позива послодавцима за доделу субвенције за запошљавање незапослених из категорије теже запошљивих лица.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП