ПРИЈАВА НЕЛЕГАЛНИХ ОБЈЕКАТА НА СТРУЈУ, ВОДУ И ГАС И У ПОНЕДЕЉАК, 16. ОКТОБРА

Општинска управа општине Ћуприја обавештава заинтересоване грађане да захтев за привремено прикључење на електроенергетску мрежу, гасну мрежу, водовод и канализацију незаконито изграђених објеката Одељење за урбанизам имовинско правне послове и заштиту животне средине примати и у понедељак 16. октобра. Пијаве се обављају на шалтеру бр. 4 општинске управе Општине Ћуприја.

Прикључење је могуће искључиво за власнике породичних стамбених објеката и власнике посебних делова објекта-станова, који су изградњом, односно куповином трајно решавали своје стамбено питање. Може се привремено прикључити само један објекат, односно један стан истог власника који користи за становање.
Захтев за привремено прикључење подноси власник стамбеног објекта, док за власнике станова у стамбеним и стамбено пословним зградама за колективно становање, захтев за привремено прикључење подноси стамбена заједница. Уз захтев се достављају и захтеви власника станова, за сваки појединачни стан и захтев за прикључење заједничких делова зграде (лифтови, осветљење, подстанице итд) на дистрибутивни систем електричне енергије.
У случају да није формирана стамбена заједница, захтеве подносе власници станова. За објекте за које у поступку озакоњења није достављен геодетски снимак или за које није ни покренут поступак озакоњења, уз захтев за привремено прикључење, потребно је доставити геодетски снимак.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП