ПРИПРЕМЕ ЗА ЛЕТЊУ СЕЗОНУ НА БАЗЕНИМА НА СЛАВИЈИ!

Припреме за почетак нове купалишне сезоне на градским базенима на Славији увелико трају а уколико временски услови и епидемиолошка ситуација дозволи прве купаче примиће колико већ у првој половини јуна. “Ми ћемо учинити све да базен сезону купања дочека потпуно спремно, каже директор Установе за спорт СЦ “Ада” Стефан Васић и подвлачи да је вода за купање у ћупријском базену високог квалитета, што су потврдиле и многобројне санитарне анализе претходних година.

Планове и активности установе ускладили смо са актуелном епидемиолошком ситуацијом, али увек нам је главни фокус и циљ пре свега на самом инфраструктурном и текућем одржавању комплетног комплекса на Славији. Што се тиче самих базена и активности укључени смо пре свега у одржавање високог стандарада по питању безбедности наших купача, затим одржавања хигијене и чистоће као и хемијског третирања воде. Посетиоце ће ове године дочекати нови сунцобрани и лежаљке као и додатни садржаји за најмлађе посетиоце, наставља директор Васић и додаје да се цене улазница у односу на прошлу годину неће мењати.

Што се тиче саме ценовне политике, установа је своје услуге базирала на доступности пре свега грађанима општине Ћуприја али и свима онима који долазе из околних градова. Улазница на дневном нивоу током радне недеље, од 10 часова ујутру до 10 часова поподне биће 200 динара, од 15 часова до 18:30 до краја радног времена 100 динара док ће дневна карта током викенда коштати 200 динара. На дан отварања нове купалишне сезоне на базенима наСлавији за све посетиоце улаз бити бесплатан док ће до краја сезоне без накнаде базен моћи да користе деца до 10 година старости и носиоци вукових диплома ћупријских основних и средњих школа. Рад Спортског центра Ада прилагођен је актуелној епидемиолошкој ситуацији уз стриктно придржавање препорука и мера које прописују надлежне институције. У складу са тим мерама и препорукама организован је и рад Спортске хале и осталих спортских објеката који послују у оквиру Спортског центра, наставља в.д. директора Установе за спорт.

Што се тиче других организационих јединица које су под оквиром саме установе, Хала спортова Ада, Соколски дом и Стрелиште, тренутно су обустављене све рекреативне активности, једино што је задржано, то су тренажни процеси за спортске клубове. Са друге стране надамо се бољој епидемиолошко ситуацији, како бисмо били у могућности да оптимално искористимо све ресурсе и да пружимо грађанима општине Ћуприја оно што заправо и условно треба да пружи Установа за спорт а то је спорт и одржавање здравог живота, закључио је директор Васић.

This slideshow requires JavaScript.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП