ПРИПРЕМЕ ЗА РАВАНЕЛИУС 2023

Пред члановима Општинског већа, на 93. седници, нашли су се звештаји о раду Општинског већа и Туристичке организације за прошлу годину. Након усвојених извештаја, већници су позитивно оценили измене правилника којим се остварују потребе и интереси грађана у области спорта. Измене се односе на контролу буџетских средстава намењених спортским организацијама и удружењима.

Седница је настављена усвајањем изменама финансијског плана МЗ Крушар и решењем о формирању Комисије за анализу коришћења буџетских средстава општине Ћуприја.

Приговори грађана на решења Центра за социјални рад и Одељења за друштвене делатности нису разматрани јер седници нису присуствовали доносиоци предметних решења, а „зелено светло“ добио је захтев Правобранилаштва о закључењу споразума са Заводом за јавно здравље „Поморавље“ у вези са накнадом за услугу контроле квалитета ваздуха на територији општине.

Дневни ред 93. седнице Општинског већа допуњен је изменама финансијског плана Техничке школе и одлуком о формирању Организационог одбора фестивала музичке изузетности „Раванелијус“.

Седница је завршена захтевом и упозорењем председника општине Јовице Антића да обрађивачи тачака дневног реда морају да присуствују заседањима Општинског већа.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП