ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ ПЕСНИКИЊЕ ГОРДАНЕ МАРКОВИЋ

Достојанствено и емотивно, писати срцем стихове који крију тугу, заиста представља један велики дар и снагу. Када доживите највећу трагедију коју човек може доживети у животу, а то је губитак детета, и када смогнете снаге да свој бол преточите у нешто што трајно, у поезију и приче из живота, онда та особа заслужује дубоку наклон. Тако бисмо у једној реченици донели импресију књижевне вечери, песникиње Гордане Марковић, која је стиховима и музиком, тананом емоцијом која је лебдела у ваздуху, ушетала у срца и душу свих оних који су присуствовали овом веома емотивном песничком догађају.

Након збирке песама “Души моје душе” и “Додир лептира” песникиња Гордана Марковић представила је публици своје треће дело “ Херој мог живота”, чиме је заокружила како каже своју трилогију посвећену њениј прерано преминулој ћерки“души белој”.

Моја поезија није само о тузи, него и о слављењу живота, о свеопштој љубави, о праштању о борби за сваки тренутак. О свему лепом што се дешава у природи, у породици о вредности сваког лепог тренутка који вам живот донесе”, каже песникиња.

This slideshow requires JavaScript.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП