ПРОВЕРИТЕ ДА ЛИ СТЕ НА БИРАЧКОМ СПИСКУ

Грађанима је поново доступан на увид део Јединственог бирачког списка за територију општине Ћуприја, који је изложен у седишту Општинске управе, Улица 13. октобар број 7, канцеларија број 14. Увид се врши електронским путем, укуцавањем јединственог матичног броја у циљу провере да ли је конкретно лице уписано у бирачки списак и да ли су уписани подаци тачни.

Захтеве за промене у бирачком списку грађани са пребивалиштем односно привременим боравиштем у Ћуприји могу поднети Општинској управи радним данима од 7:30-15:30 часова, односно викендом од 09-14 часова. Рок за подношење захтева истиче 5. јуна у поноћ, када се закључује бирачки списак.

Посебно се позивају малолетна лица (укључујући и она интерно расељена) која стичу бирачко право најкасније на дан избора, 21. јуна, да изврше увид у бирачки списак ради провере података. Уношењем матичног броја увид је могуће извршити и на званичној интернет страници Министарства државне управе и локалне самоуправе:   www.mduls.gov.rs/registri/jedinstveni-biracki-spisak

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП