РАДОМИР НИКОЛИЋ ПОСЕТИО ОПШТИНСКИ ОДБОР СНС У ЋУПРИЈИ: ОТВОРЕНОСТ И САРАДЊА СА ГРАЂАНИМА

Ћупријски напредњаци исказују висок степен озбиљности, ангажованости и посвећености задацима које странка ставља пред њих.

Реализујући налог председника Српске напредне странке Александра Вучића да чланови Председништва странке обиђу и присуствују састанцима Месних одбора у целој Србији, у Ћуприји је боравио Радомир Николић.

Он се најпре састао са  Општинским одбором у проширеном саставу и упознао чланство са детаљима и одлукама Главног одбора Српске напредне странке. Радомир Николић је пренео честитке врха СНС-а ћупријском Општинском одбору на досадашњем успешном раду, подмлађивању и модернизацији одбора. Истакнут је висок степен озбиљности, ангажованости и посвећености ћупријских напредњака у извршавању обавеза које пред њих ставља врх странке. Наглашена је отвореност чланства СНС-а према грађанима у решавању њихових свакодневних проблема.

Једино СНС има слуха да чује потребе свих грађана и изађе у сусрет њиховим жељама. То је наш задатак и обавеза од које не одступамо већ 10 година – закључено је на састанку.

У наставку посете Ћуприји, члан Председништва СНС-а Радомир Николић, разговорао је и са члановима два највећа градска месна одбора и обишао месни одбор у Сењу.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП