РАСПИСАН ОГЛАС ЗА ЈАВНО НАДМЕТАЊЕ ЗА ПОСТАВЉАЊЕ ПРИВРЕМЕНИХ ОБЈЕКАТА НА ЈАВНИМ ПОВРШИНАМА

Комисија за спровођење поступка јавног надметања за постављање мањих монтажних објеката привременог карактера на површинама јавне намене, расписала је оглас о спровођењу поступка јавног надметања за постављање мањих монтажних објеката привременог карактера на површинама јавне намене. У поступку јавног надметања могу да учествују сва  заинтересована правна и физичка лица, а монтажни објекати намењени су :

Продаји пољопривредних производа (бостан) у улицама 11. октобра, Цара Лазара, Крушевачкој, улици Анђе Ранковић и Кнеза Милоша (код Дома здравља и на Славији)

Постављање забавних садржаја за децу на градском тргу

Продаји кокица, крофница, шећерне вуне и торнада за чипс на градском тргу и плату испред Дома војске

Право учешћа у поступку јавног надметања за локације предвиђене за продају пољопривредних производа-бостана имају само регистрована пољопривредна газдинства са територије општине Ћуприја. Понуђачи су обавезни да уз понуду доставе важећу потврду о упису у регистар или легитимацију.

Писане понуде се подносе у затвореној коверти на адресу: Општина Ћуприја, улица 13. октобра бр.7, 35230 Ћуприја за Комисију за спровођење поступка јавног надметања за постављање мањих монтажних објеката привременог карактера на површинама јавне намене.

Крајњи рок за достављање понуда је 11. јун 2021. године а јавно отварање понуда биће одржано 14. јуна са почетком у 12 сати  у сали за састанке Општинске управе општине Ћуприја.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП