САНИРАНА ЈЕДНА ОД НАЈСТАРИЈИХ УЛИЦА У ЋУПРИЈИ

ЈКП “Равно 2014” увек испуњава своја обећања када је реч о инфраструктурним и грађевинским радовима у општини Ћуприја, па је тако дошла на ред и једна од најстаријих улица у нашем граду, Улица Дамјана Максића – каже Дејан Ристић, директор градског комуналног предузећа.

У улици коју њени станари називају “најкрпљенијом улицом у Ћуприји” изграђено је око 200 метара атмосферске канализације, санирана су улегнућа на средишњем делу саобраћајнице, и на крају је постављен завршни, хабајући слој асфалта у дужини од 300 метара.

Дамјана Максића је једна од првих асфалтираних улица у Ћуприји, па није ни чудо што је током дуготрајне експлоатације у више наврата “крпљена”. Улегнућа су била прилично велика јер је канализација својевремено рађена накнадно, тек након асфалтирања, али то је сада доведено у ред. С обзиром да је за наредне дане најављена киша, добро смо искористили викенд.

Према речима Дејана Ристића, планом асфалтирања градских и сеоских саобраћајница за 2020. годину предвиђена је још једна улица у Сењу, а затим следи “крпљење” ударних рупа у граду и обављање припремних радова за зиму у сеоским месним заједницама.

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП