СЕДМИ РОЂЕНДАН НОУ ТИМА

Регионални тим подршке за науку, образовање и уметност „НОУ ТИМ“ 12. децембра слави свој 7. рођендан.

У протеклих седам година, НОУ тим је организовао на десетине различитих догађаја у Поморављу. Неке од манифестација имају вишегодишњи континуитет попут НОУ ФЕСТ-а, највећег сајма образовања у централној Србији, европске манифестације „Ноћ истраживача“, Фестивала науке, и великог броја предавања, фестивала, научних радионица и промоција.

Успешан НОУ тим чини 7 чланова из неколико градова у Поморављу, који своју снагу и окосницу деловања види у сталном приливу великог броја волонтера и сарадника из многобројних  школа и образовних институција са територије Поморавског округа и шире.

До сада је на различитим пројектима учествовало преко хиљаду волонтера, сарадника и колега. Један од пројеката на који смо посебно поносни је НОУ ФЕСТ – Сајам образовања, који је временом постао лична карта НОУ Тим-а. Oсми  Регионални сајам образовања – “НОУ фест 2020” биће одржан 12. и 13. марта 2020. године, у хали спортова „АДА“ у Ћуприји.

Први дан НОУ ФЕСТ-а по правилу је резервисан за промоцију великог броја факултета и високих школа са свих универзитета у Србији, док ће другог дана своје образовне профиле представити све средње школе Поморавског округа.

Видимо се  12. и 13. марта!

This slideshow requires JavaScript.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП