ШКОЛА ГЛУМЕ – ПРВИ ЧАС НОВИХ ПОЛАЗНИКА

Школа глуме Установе културе ушла је у своју шесту сезону. Од пилот пројекта који започео дружењем на сцени до представа са ставом, поруком и наступа широм Србије. Нова генерација закорачила је у чудесан свет позоришта. Деца су искрена а то је предуслов сваког ко жели да се бави глумом, аматерски или професионално. Неке је довела зантижеља, неки су кренули за друговима а има и оних које су родитељи послали на први час. Дочекала их је Марија Миладиновић, драмски педагог, са својим асистентима Милицом и Александром. Били су ту и полазници који иза себе већ имају једну представу. “Хејтикета” је била пун погодак и већ је позвана на свој први фестивал.

Милица и Александар кажу да им је рад са децом изазов јер ће се тиме и бавити у животу. Обоје су студенти Педагошког факултета.

Ми смо тренутно на пробама за наступ у Деспотовцу, 3. октобра, а након тога “Хејтикету” ћемо играти у Ћуприји, поводом Дечје недеље – поручиле су Неда, Антонина и Сара.

Драго ми је што волите позориште и што волите да се дружите, јер позориште је колективна уметност. Важна је искреност и поверење. Волела бих да сви останемо заједно и до првог јавног наступа који ћемо имати у мају, а зашто не и дуже – поручила је Марија Миладиновић новим полазницима Школе глуме.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП