СМП АУТОМОТИВ ДАРИВАО ДРЕСОВЕ ФУДБАЛСКОЈ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ ГЛУВИХ

Србија има фудбалску репрезентацију глувих особа. Ови момци се спремају за Европско првенство у Турској, које ће бити одржано од 20. маја до 1. јуна.  Вредно тренирају и очекују добар пласман. У Ћуприју и фабрику СМП Аутомотив дошли су из свих крајева Србије по дресове. Ова друштвено одговорна компанија донирала је комплете дресова фудбалској репрезентацији глувих. Свака помоћ им је добро дошла. Ако желите да на било који начин помогнете јавите им се: ssg.srbija@gmail.com, 064/380 88 42.

Мило Мићуновић је тренер репрезентације. Верује у своје момке. Каже да их чека тежак посао. Рад изнад свега, зато се само радом се потижу велики резултати – рекао је Мићуновић. Он је нагласио да ће одлазак на Европско првенство у Турској бити првo након 50 година постојања репрезентације глувих. Ако ови момци остваре пласман међу првих шест, очекује их директна квалификација на Олимпијске игре – рекао је Мило Мићуновић.

СМП Аутомотив је на услузи свима који својим радом и залагањем, доприносе промоцији свога града, региона или земље, без обзира која је делатност у питању, спорт, култура, образовање, социјални ангажман. Ту смо да помогнемо јер сматрамо да својом одговорношћу дајемо пример целокупној заједници – поручили су представнци СМП-a младим фудбалерима и пожелели им пуно успеха на Европском првенству у Турској.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП