ИЗБОРИ 2023: СУПСКА ЗНА ДА НЕМА ВРАЋАЊА У НАЗАД

ИЗБОРИ 2023: Супска не сме да стане, нарочито не после свега што је учињено за мештане ове месне заједнице. Сва села су важна и пођеднако заслужују помоћ локалне самоуправе – поручио је Супљанима Јовица Антић, председник привременог органа управе и кандидат за одборника са листе “Александар Вучић – Ћуприја не сме да стане”.

Преко 650 милиона динара смо потрошли враћајући дугове наших претходника, који сада желе да се врате и наставе своју погубну политику – рекао је Антић. Нема враћања на старо. Не дамо да униште све што смо урадили за Ћуприју, за Супску и остала наша села – закључио је Јовица Антић, на трибини “Александар Вучић – Ћуприја не сме да стане”, у Супској.
Знамо ми добро шта су били наши приоритети у протеклом периоду, шта је урађено и шта ће бити урађено у времену пред нама. Поносимо се новим Домом културе. Ускоро ћемо ући у његове просторије, а знате колико смо дуго чекали његову реконструкцију – рекао је својим мештанима Зоран Николић, председник Месног одбора СНС.

Излазимо на изборе да бисмо победили. Ви сте наша снага. Вредни домаћини, поштени, добри људи у Супској и осталим сеоским Месним заједницама – рекао је Нинослав Ерић, први на листи за локалне изборе “Алерксандар Вучић – Ћуприја не сме да стане”. Ускоро ће бити завршено преко 30 километара државних и локалних путева. Имамо обећања од министра Горана Весића да се са реконструкцијом путне инфраструктуре неће стати. Очекује нас и изградња канализационе мреже, побољшање водоснабдевања и други започети важни послови. У свима њима Месна заједница Супска има своје место – поручио је Ерић.
Он је подсетио на важност везе локалне власти са државном. Зато је потребно да 17. децембра сви изађемо на изборе и дамо глас листи “Александар Вучић – Србија не сме да стане, Ћуприја не сме да стане, Супска не сме да стане”, како бимо завршили започете послове и могли да планирамо нове, за бољи живот свих грађана општине.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП