ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ЋУПРИЈЕ НА САЈМУ ТУРИЗМА У КРАГУЈЕВЦУ

Туристичка организација Ћупријe представиће се на овогодишњем 12. Међународном сајму туризма и сеоског туризма, који ће од 25. до 27. новембра бити одржан у Крагујевцу. На штанду Туристичке организације биће представљени туристички потенцијали општине, културно-историјско наслеђе, као и бројне манифестације по којима је Ћуприја препознатљива.

Међународни сајам туризма и сеоског туризма“ у Крагујевцу окупиће и ове године бројне излагаче, националне, регионалне и локалне туристичке организације и агенције које ће представити обједињену туристичку понуду, хотелијере, туристичке центре, бањска лечилишта, сеоска домаћинства, пољопривредна газдинства и винарије.Током три сајамска дана стручни жири, изабраће најуспешније излагаче и последњег дана Сајма доделити награде за најуспешнију промоцију, најуређенији излагачки простор и најбољи промо материјал.

Туристичка организација Ћуприје до сада је учествовала на многобројним Сајмовима оваквог типа широм земље, као и на конференцијама и форумима посвећеним развоју туризма, па не сумњамо да ће ћупријски штанд, и ове године, бити један од најатрактивнијих и најпосећенијих.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП