“У РИТМУ ЕВРОПЕ” СА УНОМ, АЛЕКСАНДРОМ, АЊОМ И ИВОНОМ

Ове године Општину Ћуприја на такмичењу “Србија у ритму Европе” представљаће Уна Анђелковић, Александра Трајковић, Ања Вујић и Ивона Цветковић. Њих четири извешће вокално-плесну тачку по нотама песме “On a Sunday”, коју је 2019. године на Евровизији отпевала представница Румуније Естер Пеони.

Доста сам размишљао која песма би била најбоља за представнице Ћуприје у складу са њиховим гласовним и плесним сензибилитетом, и на крају сам се одлучио да то буде нумера “On a Sunday”, која је била доста запажена 2019. на Евросонгу – каже  Милош Марковић, музички директор фестивала.

Пробе ће се одржавати сваке недеље у Ћуприји. Надам се да ћете радити као тим и да ће представљати свој град на најбољи могући начин. Када сам постао део екипе фестивала “Србија у ритму Европе” рекли су ми да је Ћуприја веома важан партнер наше продукције, и зато вам желим да остварите што бољи пласман.

Kоординатор свих активности представника Ћуприје на “малој Евровизији” овога пута је Туристичка организација, а локална самоуправа ће бити ту да им пружи сву могућу подршку – каже Владимир Васиљевић, заменик председника општине Ћуприја.

Ћуприја ће по шести пут учествовати на такмичењу “Србија у ритму Европе” које ће се одржати у септембру, уз директан пренос на Првој телевизији.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП