У СУБОТУ, 8. АПРИЛА ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА У ВМШ ЋУПРИЈА

Академија васпитачко-медицинских струковних студија Одсек Ћуприја, отвориће своја врата, у суботу 8. априла у 11 сати за све заинтересоване матуранте, будуће студенте и њихове родитеље како би се информисали о будућим студијским програмима и могућностима које ова високошколска установа нуди.
Дан отворених врата биће прилика да будући студенти поразговарају са шефовима катедри које руководе студијским програмима и детаљно се упознају са планом и програмом основних и мастер студија. Кандидати ће моћи да обиђу учионице, кабинете, лабораторију и стимулациони центар, као и читаоницу, библиотеку, скриптарницу, лабораторије за информатику, сале за завршне радове.
И ове године, студенти Академијe васпитачко-медицинских струковних студија Одсек Ћуприја, ће различитим активностима обележити 7. април Светски дан здравља. У 10 часова заказана је додела награда за најуспешније студентске постере са изложбе радова студената студијског програма Струковна медицинска сестра I година, рађених у оквиру предмета Здравствено васпитање, док ће у 11 часова, на градском тргу са ученицима Медицинске школе, бити спроведена традиционална акција мерења крвног притиска и контроле вредности гликемије заинтересованим грађанима.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП