У ТОКУ ИМУНИЗАЦИЈА ПО ЋУПРИЈСКИМ СЕЛИМА

Наставља се вакцинација мештана по селима ћупријске општине. Од понедељка, 10. до среде 12 маја, мобилни тим за имунизацију боравиће у Сење. Мештани Мијатовца вакцину против корона вируса у свом селу моћи ће да приме од среде 12. маја до петка 14. маја. Имунизација мештана у Влашкој и Супској заказана је за четвртак 13. мај.

У дане викенда биће обављана имунизација у пет сеоских месних заједница. У суботу, моћи ће да се вакцинишу мештани Јовца, Остриковца и Дворице а од недеље па све до уторка 18. маја у амбуланти у Бигреници вакцинација ће бити доступна мештанима Бигренице, Кованице и Старог Села. Кампања имунизације становништва општине Ћуприја по сеоским срединама биће завршена у Батинцу, где ће медицинске екипе боравити од уторка, 18. до четвртка, 20. маја.
Уколико дође до промене распореда имунизације, мештани ће бити благовремено обавештени.
Из општине Ћуприја подвлаче да су територијалне поделе направљене како би се мештанима олакшао процес вакцинације као и да им се пружи могућност да вакцину могу да приме не само у свом селу, већ и у другој сеоској амбуланти уколико им наведени термин више одговара.

 

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП