У ТОКУ ПРИЈАВА ЗА УПИС У ШОМО “ДУШАН СКОВРАН”

Музичка школа “Душан Сковран” објавила је електронски упитник намењен ученицима који су заинтересовани за полагање пријемног испита за наредну школску годину.

Упитник који треба да попуне родитељи односно старатељи кандидата обухвата сет питања на која је неопходно одговорити како би дете пријавили за полагање пријемног испита. Након пријављивања школа ће благовремено контактирати родитеље ради договарања термина полагања. У ШОМО “Душан Сковран” истичу да пријава није потребна за ученике који су током школске 2019/20 похађали припремни разред. 

Ученици заинтересовани за уписивање музичке школе могу се одлучити за неколико смерова, зависно од узраста и тога да ли је у питању свирање инструмента или певање. Испит за хармонику, клавир или флауту полажу ученици до 9 година, кандидати до 11 година за саксофон, кларинет или трубу; док се за упис курса соло певања у обзир узимају девојчице старије од 13 година и дечаци старији од 16 година. Припремни разред могу похађати деца узраста од 8 година.

Линк пријаве за инструменте и припремни разред:

https://forms.gle/wfE3UgiUykU7tHT79

Линк пријаве за соло певање:

https://forms.gle/EMFh67RHfHLK2TZY6

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

 

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП