УЧЕНИЦИ ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ МЕЂУ НАЈБОЉИМА У СРБИЈИ!

Школе нису велике или мале по броју ученика, величини простора који користе, већ по успесима ученика које постижу током школовања!

Са 29. Републичког такмичења ученика саобраћајних школа Србије, ученици Техничке школе из Ћуприје, вратили су се са сребрном медаљом у појединачној и освојеним трећим местом у екипној конкуренцији у категорији Возач моторних возила. Такмичари из 30 школа из Србије, одмерили су теоријска и практична знање и вештине из саобраћаја, а ћупријска Техничка школа, у генералном пласману заузела је 8 место. Ћупријску школу представљало је шесторо ученика у три такмичарске дисциплине: техничар друмског саобраћаја Бојан Траиловић и Иван Миладиновић,возач моторних возила Филип Гајић и Филип Антић и у категорији саобраћај и транспорт Невена Нешић и Миљана Бошковић. Најуспешнији међу њима, био је Филип Антић, који је освојио 2. место у појединачној конкуренцији у дисциплини возач моторних возила, док су екипно, у истој дисциплини Филип Гајић и Филип Антић, освојили 3. место.

Овај успех није само резултат њихове индивидуалне посвећености и труда, већ и одраз квалитетног рада њихових професора који су их припремали за овакве изазове, истакла је директорка Техничке школе, Јелена Бизетић-Маљковић. Ученици су се поред израде тестова знања из стручних саобраћајних предмета такмичили и у вештинама управљања путничким и теретним моторним возилом на припремљеним полигонима. Наставник практичне наставе у Техничкој школи Александар Рајић, каже да је ово велики успех за школу и да су освојен пласмани потврда континуираног и квалитетног рада читавог колектива.

У подручју рада саобраћаја Техничка школа нуди три смера, техничар друмског саобраћаја, техничар за логистику и шпедицију и возач моторних возила. У последњих 15 година, број ученика у овом делокругу образовања је значајно увећан, па се по устаљеној пракси ови образовни профили, попуне већ у првом уписном року.

This slideshow requires JavaScript.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП