УМЕТНОСТ РОДИТЕЉСТВА У ПЕТАК, 30. ЈУНА У МОРАВСКОМ ПАРКУ

Под покровитељством општине Ћуприја, у петак, 30. јуна од 17 до 19 часова у Моравском парку, биће одржана манифестација ” Уметност родитељства”. Манифестација се одржава у оквиру програма “Подршка подстицајном родитељству кроз игру”, а циљ је да деца и родитељи, кроз заједничко учешће у колажном књижевно, мизичко уметничком програму, уживају у различитим видовима уметности коју им нуде културне и образовне установе на нивоу града.
Планирано је да неколико локација у парку крај реке, буде постављено више тематских пунктова, на којима ће учесници моћи да цртају, вајају, учествују у музичким радионицама и читају књиге и проведу квалитетно време са члановима своје породице. На програму су радионице: Заједно читајмо – читалачке радионице у организацији Народне библиотеке “Душан Матић”; Слушамо и креирамо музику – концерт за децу и родитеље ШОМО “Душан Сковран” и нумера КУД- а “Железничар” и ликовна радионица- “Land art”, ПУ “Дечја радост” и музеја “Хореум Марги Равно”.
Партнери и организатори заједничке манифестације на локалу, одржали су ПУ” Дечја радост”, локална самоуправа, Центар за социјални рад, Дом здравља, ЗЗЈЗ Поморавље, Црвени крст, Народна библиотека Душан Матић, Музеј Хореум Марги Равно, Туристичка организација, Медицинска школа, ГКУД Железничар и млади волонтери.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП