УНАПРЕЂЕЊЕ ПОСЛОВНЕ КЛИМЕ У СРБИЈИ

Агенда Ћуприја” је назив пројекта који је радио тим Општинске управе, а задатак је био како побољшати пословну климу у Ћуприји, односно бити конкурентнији, видљивији инвеститорима и пружити боље услове свима који желе да уложе капитал у пословне објекте на територији општине Ћуприја.

Наш задатак био је да се укључимо у стварање информационе базе, која садржи економски потенцијал локалних самоуправа у Србији – рекао је председник општине Јовица Антић. Он је похвалио рад локалног тима који је, према његовим речима, показао изузетну енергију и спосбност како би посао био квалитетно завршен. Антић се захвалио гостима из Шведске на помоћи, Геодетском заводу и свима који су помогли да пројекат буде реализован.

Бени Андерсон, стручњак за односе са јавношћу и комуникацију рекао је да жели да добије повратне информације и чује искуства локалних стручњака који су две и по године радили на пројекту. Желимо да вам помогнемо како да на најбољи начин промовишете пословне потенцијале општине Ћуприја и привучете стране инвеститоре. Такође, задатак нам је да допринесемо поједностављењу поступка куповине непокретности у Ћуприји – рекао је Бени Андерсон.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.