УНИВЕРЕКСПОРТ ОТВОРИО МАЛОПРОДАЈНИ ОБЈЕКАТ У ЈАГОДИНИ

Први малопродајни објекат компаније Универекспорт у Јагодини отворен је 30. марта на адреси Кнеза Лазара 163а. Ово је уједно и 187. објекат у целокупној малопродајној мрежи највећег домаћег трговинског ланца. На дан отварања, потрошаче су дочекала многобројна изненађења, акцијске цене, али и поклони за првих 200 купаца у виду поклон пакета и цегера, као и гратис куповине за сваког 100. потрошача. Такође, у периоду од 30.3. до 30.4, потрошаче очекује и специјална акција која важи само у новоотвореном објекту у Јагодини.
Објекат се простире на преко 650 квадрата продајног простора, а потрошачима је на располагању преко 9000 артикала. Поред великог броја артикала, оно што доприноси квалитету понуде јесте њена разноврсност. На полицама новоотвореног објекта доступни су производи који могу да одговоре на свакодневне потребе, али и на много сложеније захтеве потрошача.

Универекспорт је у широк асортиман артикала уврстио и домаће производе из сопствене производње – то су органски производи под брендом Органа, као и Бачка месни деликатеси и свеже месо које стиже од фарме до радње стиже за 48 сати, и никада није замрзавано. Ови брендови стекли су изузетно поверење потрошача, а од сада су доступни и грађанима Јагодине и то сваког дана од 7 до 22 часа. Ширину понуде чине и Универекспорт робне марке: Баш Баш, Наше најбоље и Дај Дај, које карактерише сјајан однос цене и квалитета.
Отварање објекта у Јагодини део је стратегије ширења Универекспорт мреже малопродајних објеката, а све с циљем задовољства потрошача широм Србије.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП