УПИС У ШКОЛУ ЗА МУЗИЧКЕ ТАЛЕНТЕ

Школа за музичке таленте ове године упис ученика у први разред основне школе вршиће по измењеном режиму, који условљава ванредно стање.

Како је за упис ове школе неопходно да кандидати положе пријемни испит, који ће бити одржан након укидања ванредног стања, заинтересовани родитељи и ученици треба да са сајта преузму пријаву у електронској форми, а затим да је попуњену до 30. априла 2020. године пошаљу на мејл адресу:   ivanaciric17@gmail.com

Кандидати ће о терминима припрема за пријемни испит и датуму одржавања пријемног испита бити накнадно обавештени, а образац пријаве може се наћи на линку:   https://www.talenti.edu.rs/prijava-za-prijemni-ispit

С обзиром на то да Школа за музичке таленте не врши упис ученика у први разред без положеног пријемног испита, потребно је да родитељи дете упишу у први разред редовне основне школе, а сваки кандидат који буде положио пријемни испит моћи ће накнадно да се из редовне пребаци у Школу за музичке таленте.

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП