ВАКЦИНАЦИЈА ЈЕ ЈЕДИНО РЕШЕЊЕ ЗА ПОВРАТАК НОРМАЛНОМ ЖИВОТУ

Најновији извештаји ковид амбуланти о броју инфицираних и подаци о броју пацијената на болничком лечењу говоре да епидемиолошка ситуација у Ћуприји поново иде у неповољном смеру. Председник општине Ћуприја Јовица Антић овим поводом упутио је својим суграђанима важан апел.

Према последњим подацима на ковид одељењима Опште болнице имамо 66 пацијената из целог Поморавља, од чега је 28 лица из Ћуприје. Пацијенти су свих старосних доба, међу њима је чак и четворо деце, а морам да нагласим да се углавном ради о невакцинисаним особама. Стога апелујем на грађане да се одазову вакцинацији, како бисмо предупредили тешке последице ове болести по становништво наше општине.

Председник Антић нагласио је важност свести о имунизацији као једином решењу да се спречи понављање сценарија са претрпаним болничким капацитетима у коме је Ћуприја била означена као жариште ковида-19, и позвао све пунолетне Ћупричане да се пријаве за вакцинацију како би се живот у нашој општини што пре вратио свом уобичајеном току пре пандемије.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП