Велико интересовање за посао у турској фабрици

Више од 250 заинтересованих незапослених лица различитих профила и образовања данас је попуњавало пријаве и предавало своје радне биографије менаџменту турске компаније “Тибет мода”, која ће до краја септембра започети производну линију у новом погону у Ћуприји.

Компанија “Тибет мода” бави се производњом одеће, тако да је највише расположивих радних места за шиваче, раднике у пакирници и на пеглању.

Прва група кандидата за рад у ћупријском погону, њих 50, на информативни разговор биће позвана већ крајем августа, како би се у догледном периоду отпочело са обуком запослених за рад на машинама. Индивидуални разговори данас су обављани искључиво са кандидатима који су конкурисали за радно место књиговође, менаџера и инжењера.

Према речима Јелене Радивојевић, руководиоца Националне службе за запошљавање, експозитуре у Ћуприји, конкурс за пријем радника остаће отворен и надаље јер се до краја ове и у  току наредне године очекује још расположивих радних места у ћупријском погону.

Турска компанија “Тибет мода “ и општина Ћуприја уговор о закупу хале и управне зграде  некадашње “Младости” потписале су прошле недеље чиме је озваничена  прва инострана инвестиција на тлу ћупријске општине.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП