ВЕЖБАЈМО ЗАЈЕДНО

Трећа манифестација пројекта “Разиграно родитељство” одржана је на теренима Соколског дома. “Вежбајмо заједно” – родитељи и деца показали су своје моторичке способности кроз разне игре и вежбе прилагођене свим узрастима Предшколске установе “Дечја радост”, која је носилац пројекта.

У пројекту, поред ПУ “Дечја радост”, учествују Центар за социјални рад, Центар за породични смештај и усвојење, Дом здравља, Црвени крст, Медицинска школа, ЗЗЈЗ “Поморавље”, Канцеларија за младе, Спортски савез и Школица спорта.

Све смо подредили деци и њиховим потребама за физичком активношћу. Да се играју а уједно и правилно физички развијају – рекла је Снежана Илић, директор ПУ “Дечија радост”. Једна од најзанимљивијих тачака била је трка беба у пузању.

Пројекат је подржало ресорно министарство а спроводи локална самоуправа кроз установе које се баве децом и младима. Ово је трећа манифестација пројекта “Разиграно родитељство”. Прва је била у Моравском парку и тицала се уметности родитељства, друга је била уређење дворишта вртића “Бамби” и трећа, у Соколском дому, “Вежбајмо заједно”.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП