ЗАДОВОЉНИ РОДОМ ИЗ ПЛАСТЕНИКА

Представници локалне самоуправе обишли су младе брачне парове који су по основу конкурса ресорног министарства и Општине Ћуприја добили пластенике за покретање производње.

У питању је девет младих брачних парова који су остали на селу и имају у плану покретање или проширење започете производње воћа и поврћа, цвећа и лековитог биља. Сви они добили су комплетно опремљене пластенике површине 160 квадрата и кажу да су задовољни првом производном сезоном.

“Охрабрује нас рад и залагање ових младих људи. То нас мотивише да и даље, као локална самоуправа улажемо, из године у годину све већа средства за проширење пољопривредне производње”, изјавила је помоћница председника општине Ћуприја Јадранка Ђорђевић.

Група за привреду и пољопривреду Општинске управе позива сва заинтересована пољопривредна газдинства да се јаве на нови конкурс за постицаје у производњи воћа и поврћа и пчеларства. Конкурс је отворен до 20. септембра, а све додатне информације могу се добити у групи за привреду и пољопривреду Општинске управе општине Ћуприја.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП