ЗАЈЕЧАРСКА ИНИЦИЈАТИВА – КОНКУРСИ

Зајечарска иницијатива расписала је позиве за учешће у својим програмима „Школски избори“, „Млади у покрету“ и „Зиманов фонд за младе“. Кроз Зиманов фонд за младе, Зајечарска иницијатива је до сада подржала преко 70 пројеката организација младих у укупној вредности од преко 150.000 долара и тако им омогућила да се у својим срединама баве различитим темама које су млади препознали као значајне за њих.

За Зиманова средства могу конкурисати удружења грађана регистрована према Закону о удружењима, са седиштем у једном од следећих градова: Зајечар, Књажевац, Бољевац, Сокобања, Бор, Неготин, Мајданпек, Кладово, Сврљиг, Пирот, Бабушница, Алексинац, Јагодина, Параћин, Ћуприја, Крушевац, Ћићевац, Варварин, Свилајнац, Деспотовац, Жагубица, Кучево, Петровац на Млави, Ниш, Ражањ, Крагујевац, Смедерево, Велика Плана, Пожаревац, које имају искуство у раду са младим људима и која су до сада учествовала у реализацији барем једног пројекта.

Заинтересована удружења грађана и заинтересоване школе/ђачки парламенти могу да пронађу све информације о конкурсима на интернет страници www.ziman.rs. Пријављивање се обавља искључиво преко наведеног сајта, попуњавањем формулара.

Додатне информације у вези са конкурсом на gagac@zainicijativa.org, 019 440 225 или 060 7 444 004. Рок за пријаву је 10. децембар 2023.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП