ЗАВРШЕНЕ РАДИОНИЦЕ ЛЕПОГ ПИСАЊА И ИЗРАЖАЈНОГ ЧИТАЊА

Доделом диплома и књига завршен је циклус радионица изражајног читања, лепог писања и калиграфије у Народној библиотеци “Душан Матић”. Од наредне седмице основци који су заинтересовани да науче основе ауторског литерарног изражавања моћи ће да учествују у радионици “Како се пишу песме? Ја нисам писац, али волим да пишем”, која ће бити реализована у сарадњи са Књижевним клубом “Душан Матић”.

За полазнике радионица писања и читања ови курсеви представљају вредно искуство, јер ће све оно што су овде научили моћи практично да примене. Савладали су основе украсног писања пре свега ћирилице на коју смо ставили акценат, а способност правилног читања значиће им при читању лектире или учешћу на рецитаторским такмичењима – објашњава Љиљанa Ђорђевић, директорка Народне библиотеке “Душан Матић”.

Симболичну награду за ангажман у радионици изражајног читања ове године добили су Маша Милојковић, Маша Јовановић, Тамара Анђелковић, Милица Јаковљевић, Никола Анђелковић и Петра Милорадовић, а када је реч о радионици лепог писања и калиграфије Вукашин Игњатовић, Андрија Петровић и Илија Стојановић.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП