ЗАВРШЕНО УРЕЂЕЊЕ ТРОТОАРА И ПАРКИНГА КОД ШКОЛЕ ЗА МУЗИЧКЕ ТАЛЕНТЕ, ЗАСИЈАЛА И НОВА РАСВЕТА

Лепо је видети да се у ентеријер и екстеријер Школе за музичке таленте коначно нешто улаже, а да она својим изгледом и даље доминира овим делом града. Ми смо ту да тај склад употпунимо новим садржајима и побољшамо функционалност – рекао је заменик председника општине Ћуприја Владимир Васиљевић обилазећи завршне радове на изградњи тротоара и паркинга испред ове образовне установе. 

Морам да признам да смо мало дуже чекали, али смо најзад добили леп паркинг и прилаз школи, који ће објекту дати једну нову ноту. Захвалио бих се директорки Јовић на иницијативи, и надам се да ћемо следеће године овде сви заједно дочекати други фестивал “Раванелиус”. 

ЈКП “Равно 2014” извело је припремне радове за постављање пешачке стазе, паркинга и расвете испред школе. Тротоар ће користити сви житељи овог дела града. Његова дужина је око 200 метара, а вредност радова које изводи “Путотехна” износи 3,5 милона динара – наводи Дејан Ристић, директор ЈКП “Равно 2014”.

У области уређења зона око школа већ смо реализовали неколико пројеката, са циљем да побољшамо безбедност пешака као најрањивијих учесника у саобраћају.  У овом делу града налазе се ОШ “13. октобар” и Школа за музичке таленте, а до њих смо дошли поступно, преко реконструкције Улице Милице Ценић. Сада смо добили једну целину која се завршава у центру града. Радови су обухватали и замену дела подземних инсталација, додавање још једног електричног стуба, постављање најсавременије LED расвете, и још много успутних детаља.

Овај велелепни објекат тражи редовно одржавање. Добили смо га и наш је задатак да бринемо о њему и да се дичимо њиме, као што се бринемо о нашим талентима и дичимо њима свуда у свету – истиче директорка Школе за музичке таленте Данијела Јовић.

У име школе се заиста захваљујем локалној самоуправи на сарадњи. Јесмо преговарали неколико година, али када се раде велики пројекти то вероватно изискује доста времена. Прилаз школи је прво што се примети приликом посете, па ћемо надаље амбасадорске и све друге делегације дочекивати онако како доликује.

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП