10. РЕГИОНАЛНИ САЈАМ ОБРАЗОВАЊА “НОУФЕСТ 2022“

Под слоганом “Одговорни према планети” 18. марта, у Хали спортова „Ада“ у Ћуприји биће организован јубиларни 10. Регионални сајам образовања “НОУФЕСТ 2022“.

И ове године, на једном месту велики број угледних образовних институција из земље представиће своје образовне програме и профиле, а посетиоцима пружити детаљне информације о начину уписа, смеровима и видовима образовања.

У петак, 18. марта, са почетком од 10 часова, биће представљено скоро 40 факултета и високих школа са свих универзитета у Србији. По броју излагача, домаћих високошколских институција, ћупријски сајам образовања заслужено носи епитет једног од најмасовнијих и највећих сајамских манифестације за промоцију образовања у земљи.

Од 19. марта до 10. јула, на сајту www.noutim.org будућим средњошколцима биће представљени образовни профили и начин рада средњих стручних школа и Гимназија са територије Поморавског округа и шире.

Неизоставни део сајма образовања је и велики број предавања, панел дискусија и научних радионица, које су свих ових година традиција на НОУФЕСТ-у.

Најзанимљивија предавања биће др Стевана Јокића „Помозимо наставнику да реализује бржи и лакши начин учења“ и Десанке Дамјановић из компаније „Е рециклажа“ – „Рециклирај за будућност“.

У складу са овогодишњим слоганом сајма једна од тема биће и очување животне средине и свет екологије.

Све сајамске активности на 10. Регионалном сајму образовања “НОУФЕСТ 2022“ одржаваће се у времену од 10 до 16 часова.

Улаз је слободан, а аутобуски превозник ЕУРОЛИН Параћин обезбедио је бесплатан превоз за организоване посете ученика из Јагодине и Параћина.

Покровитељ овогодишњег НОУФЕСТА је општина Ћуприја.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП