АКАДЕМИК ЖЕЉКО ЗИРОЈЕВИЋ УРУЧИО ВРЕДНУ ДОНАЦИЈУ ЋУПРИЈСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ

Народна библиотека “Душан Матић” богатија је за око 120 различитих наслова које је директорки библиотеке Љиљани Ђорђевић, уручио академик пуковник проф. др Жељко Зиројевић, потпредседник СУБНОР-а Србије. Ова сарадња успостављена је на иницијативу Општинске организације СУБНОР-а, а како је овом приликом истакла директорка библиотеке, ова донација свакако ће бити од користи свим грађанима који редовно посећују библиотеку, оплемењујући своје знање уз помоћ књиге.
Академик пуковник проф. др Жељко Зиројевић, аутор је 75 књига, написао је око 1700 рецензија, предговора за многе књиге и хиљаде новинских чланака. Задовољство је моје, и веома сам почаствован што сам библиотеци која носи име једног великана, могао да донирам део своје личне библиотекачке грађе, у нади да ћемо ову сарадњу прошитити на различите врсте деловања у којима ће бити укључена борачка организација и њени чланови.
У име локалне борачке организације, библиотеци и академику, захвалио се Томислав Танић, координатор СУБНОР-а, који је овом приликом најавио активнију сарадњу СУБНОР-а са народном библиотеком.

This slideshow requires JavaScript.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП