АНЂЕЛА ЂОРЂЕВИЋ, ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ МЕДИЦИНСКЕ ШКОЛЕ

Медицинска школа из Ћуприје испратила је је још једну генерацију матураната на животни пут. Постигнути резултати и просечна оцена са којим су матурирали заслужно им је донела титулу једне од најуспешнијих ако не и најуспешније генерације ћупријских медицинара. Укупно 15 ученика добило је ласкаво признање -диплому Вук Караџић а за ученицу генерације проглашена је Анђела Ђорђевић, матуранткиња смера медицинска сестра техничар.

Задовољна сам постигнутим резултатима а звање ученика генерације је круна мог четворогодишњег залагања и резултата које сам постигла захваљујући пре свега својим професорима. Знање које сам стекла у школи омогућиће ми да неометано наставим даље школовање и остварим свој наредни циљ а то је да завршим студије фармације, каже Анђела Ђорђевић.

Ова генерација је оставила велики печат јер су заиста били не само добри ђаци већ су се истицали и на различитим ваннаставним активностима а превасходно у хуманитарном раду због чега су добили посебну захвалницу Министарства просвете, са поносом истиче Зорица Маринковић, директорка Медицинске школе. Желим им да са собом понесу само лепе успомене, да остваре своје снове, упишу жељене школе, а пре свега остану добри и вредни људи, закључила је директорка Маринковић.

This slideshow requires JavaScript.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП