АПЕЛ ПОЛИЦИЈЕ ПРЕД ПРВИ МАЈ

Припадници Министарства унутрашњих послова, Одељeња саобраћајне полиције у Јагодини, у периоду од 28. априла до 2. маја спроводиће акцију појачане контроле учесника у саобраћају у циљу очувања безбедности саобраћаја на путевима током предстојећих првомајских празника, када се на путевима у Поморавском округу очекује појачан интензитет саобраћаја.

Акција ће бити усмерена на откривање и санкционисање прекршаја управљања возилом под дејством алкохола и психоактивних супстанци, прекорачења брзине кретања, непрописног претицања, некоришћења сигурносног појаса и непрописног превожења деце у возилима.

Претходне године за време првомајских празника, на територији Полицијске управе у Јагодини, догодиле су се три саобраћајне незгоде у којима су две особе задобиле повреде.

Апелујемо на све учеснике у саобраћају да празнике прославе одговорно и да поштовањем саобраћајних прописа дају директан допринос очувању безбедности саобраћаја на путевима.

ЈП „Путеви Србије” апелује на учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања условима на путу, држe безбедно одстојањe и поштују саобраћајну сигнализацију, као и да буду стрпљиви, с обзиром на повећан интензитет саобраћаја који се очекује током наредних дана.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП