АСФАЛТИРАН ПРОЛАЗ ОД КАРАЂОРЂЕВЕ ДО “МЕРКАТОРА”

У оквиру плана редовних активности на уређењу јавних површина у општини Ћуприја, на ред је дошло асфалтирање Улице Светозара Милетића. Асфалт који су становници пролаза иза бивше Робне куће “Меркатор” са нестрпљењем и дуго очекивали, изливен је на површини од око 1 100 квадратних метара.

Радови у Светозара Милетића требало је да буду завршени много пре, али смо наишли на бројне техничке проблеме. У овој улици има много гаража и других малих објеката који се налазе на различитој висини, али и подземних инсталација зграде “22. децембар” од којих су неке постављене доста плитко – каже Дејан Ристић, директор ЈКП “Равно 2014”.

Такође бих истакао да су планирани радови мањег обима. На крају смо ипак одлучили да проширимо подручје на цело двориште,  и асфалтирали читаву површину од стамбених зграда у Карађорђевој 41 па све до паркинга код “Меркатора”. Поред тога урађено је неких стотинак метара атмосферске канализације.

Грађевинске машине наредне недеље упутиће се ка Славији, где ће, према речима директора ћупријског комуналног предузећа, бити асфалтирана Улица Дамјана Максића.

This slideshow requires JavaScript.

 

 

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП