ЋУПРИЈА ДОМАЋИН ТЕНИСКОГ ТУРНИРА ЗА НАЈМЛАЂЕ

На тениским теренима на Славији одржан је Први турнир за децу најмлађег узраста. Била је ово прилика да млади тенисери Тениског клуба Славија покажу колико су напредовали у досадашњем раду и провере стечене вештине. Турнир је био више ревијалног карактера а сви такмичари награђени су медаљама. Спортски дух и поштовање према играчима и тренеру веома је важно, јер желимо да играчи развију животне вештине фер плеј игре и буду добри такмичари.”- каже Драган Миљковић, тренер Тениског клуба Славија.

Тениски клуб Славија једини је тениски клуб у Поморављу који ради са млађим категоријама па међу младим тенисерима има деце из свих околних градова. Тениски клуб располаже изузетним земљаним теренима који могу да одговоре захтевима Тениског савеза Србије за организовањем различитих тениских турнира. “Наш циљ је да омасовимо бели спорт на локалу и да организовањем оваквих тениских школа у блиској будућности створимо сопствени играчки кадар, наставља Миљковић.

Успех у тенису није случајност. То је напоран рад, истрајност, дружење а пре свега љубав према ономе што радиш. Ако је судећи по амбициозности и вољи најмлађих тенисера коју су показали на турниру, за будућност белог спорта у Ћуприји не морамо да бринемо.

 

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП