ЗАЈЕДНИЧКИМ СНАГАМА ДО ЗДРАВИЈЕ ПОПУЛАЦИЈЕ

Дом здравља реализује програм превентивних прегледа запослених у јавним предузећима и установама. Прилику за проверу здравља имали су запослени у ЈКПРавно 2014″. Програм се реализује уз подршку фирме “Дента БП Фарм” из Београда и помоћ ЗЗЈЗПоморавље”, Црвеног крста и Медицинске школе.

Наишли смо на одличан пријем запослених у ЈКП “Равно 2014”, на чему им се захваљујемо – рекла је Ивана Николић, главна сестра у Дому здравља. Овде ради велики број људи на тешким физичким пословима, често су на терену и у условима који могу да угрозе њихово здравље. Због тога је важно да редовно прате своје психо – физичко стање, односно да редовно обављају превентивне прегледе – нагласила је она. Циљ нам је да својом активношћу помогнемо запосленима при откривању евентуалних обољења и укажемо на потребу и важност превенције – рекла је главна сестра Ивана Николић.

Програм се реализује уз подршку фирме “Дента БП Фарм” из Београда и помоћ ЗЗЈЗ “Поморавље”, Црвеног крста и Медицинске школе.

Менаџерка продаје “Дента БП Фарм”, Љиљана Ђокић се захвалила Дому здравља на сарадњи и организацији оваквих прегледа, те поздравила њихову, и активност свих чинилаца који се баве превенцијом здравља у Ћуприји, на сталном указивању становништву, коз разне јавне акције, колико је важно данас бити здрав.

У петак је Светски дан срца. Заказана је заједничка акција на градском тргу, како би се суграђанима указало на ризике који могу да доведу до обољења срца. Почетак је у 11.30.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП