ДОБРОДОШЛИ НА 11. САЈАМ ОБРАЗОВАЊА ” НОУФЕСТ 2023.” У ЋУПРИЈИ

Регионални сајам образовања – НОУФЕСТ 2023, 11. по реду, биће одржан 16. и 17. марта, у Хали спортова “АДА” у Ћуприји.
Дводневна сајамска манифестација прилика је да се на једним месту представи велики број факултета и високих школа, као и средњошколске установе из региона, што се током свих протеклих година показало као добар начин и прилика, да се будући бруцоши и средњошколци упознају са понудом образовних профила и смерова као и студијских програма.
По устаљеној пракси, први дан, 16. март, резервисан је за престваљање факултета и високих школа, док ће се средње школе са територије Поморавског региона и специјализоване средње школе из целе Србије, представити сутрадан, у петак, 17. марта.
Према речима организатора, Регионалног тима подршке за науку, образовање и уметност, НОУ тима, доступност свих информација на једном месту о понуди образовних установа, свакако ће допринети да се на време и на лакши начин, донесе права одлука о одабиру жељене школе или факултета, а истовремено, за родитеље ће то бити значајна финансијска уштеда, обзиром да су сви садржаји на сајму бесплатни.
Све сајамске активности на НОУФЕСТ-у одржаваће се у времену од 10 до 16 сати.
Улаз за све посетиоце је слободан, а за организоване посете ученика из Параћина и Јагодине обезбеђен је бесплатан превоз аутобусима Еуролина.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП