ДРЖАВНА СЕКРЕТАРКА ПОПОВИЋ-ИВАНОВИЋ У МИСИЈИ РАЗВОЈА ТУРИЗМА

Туризам Србије нису само Београд, Нови Сад, Ниш и остали добро познати велики центри. Много лепих ствари крије се у градовима и малим срединама у унутрашњости земље. Њих треба промовисати и показати Србији и свету. То је моја мисија и зато сам данас овде – рекла је Милена Поповић – Ивановић, државна секретарка у Министарству туризма и омладине.

Њу је дочекало руководство општине Ћуприја на челу са председником Јовицом Антићем који је истакао да му је драго што и држава препознаје могућности развоје туризма у малим срединама и жели да помогне, а Ћуприја има шта да покаже и остатку Србије али и ван њених граница – рекао је председник Антић.

Секретарка Поповић – Ивановић обећала је пуну срадњу и подржала напоре Ћуприје на промоцији манифестационог, верског, сеоског и спортског туризма за које у општини има потенцијала. Резултати ове посете и разговора требало би да буду уочљиви у периоду пред нама, јер Ћуприја, како је наглашено, велику пажњу и наде полаже у развој туризма.

Државној секретарки Милени Поповић – Ивановић председник Јовица Антић и директорка Туристичке организације Јелена Петровић уручили су пригодне поклоне. Посета општини Ћуприја завршена је обиласком манастира Раваница, који из године у годину бележи све већу посету верника и туриста из земље и иностранства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП