ПОЧЕЛО ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРСКЕ КАРТИЦЕ

Почело је пријављивање за пензионерске картице. На територији Поморавског округа има око 50 хиљада пензионера. Директорка филијале у Ћуприји Виолета Тодосијевић истакла је да је пријављивање почело, у шта се и наша екипа уверила. Директорку Тодосијевић затекли смо у разговору са госпођом Радмилом Стојановић, којој је објашњавала начине пријављивања за пензионерске картице.

“Најлакше и најбрже је онлајн пријављивање. Ко нема услова или не барата овим начином пијављивања ту су да помогну службеници Фонда”, рекла је она. За пензионерске картице могу се пријавити све категорије осигураника”, нагласила је директорка Тодосијевић.

Преко својих картица пезнионери ће моћи да остваре многе погодности. Од куповине у малопродајним објектима до попуста приликом прегледа у лекарским ординацијама и плаћања услуга у јавном сектору. До 31. марта пријављивање у филијалама Фонда ПИО може се обавити сваког радног дана до 18 часова. Картице ће бити активне од 1. октобра.

Директорка Фонда ПИО у Ћуприји рекла је да је завршено пријављивање пезионера за бесплатну рехабилитацију у бањама Србије. На територији Поморавског округа то је 3000 корисника. Ранг листа свих који су испунили услове биће објављен 31. марта.

Она је највила да ће половином априла у филијали Ћуприја бити одржани међудржавни разговори са Аустријом, како би сви који су били на привремном раду у овој земљи могли да остваре права на пензију.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП