ДРЖАВА ФИНАНСИРА ЗАВРШЕТАК ПУТА ОД СИСЕВЦА ДО ЋУПРИЈЕ, А УСКОРО СЕ СПАЈАЈУ СИСЕВАЦ И ГРЗА

За 15 до 20 дана почеће изградња дела пута од Сисевца ка Ћуприји дугог четири километра, која ће бити завршена до октобра. Са великим задовољством такође потврђујем да у најскорије време можете очекивати почетак радова на путу који ће спојити Сисевац и Грзу, у дужини од 18 и по километара, али и изградњу пута Параћин-Дреновац-Појате – најавио је председник Србије Александар Вучић приликом посете хотелском комплексу “Биогор” у Сисевцу.

Обилазак Сисевца био је део посете председника Вучића општинама Деспотовац, Параћин и Рековац, како би у непосредном разговору са представницима локалних власти чуо који су највећи проблеми са којима се њихови грађани суочавају. Он је најавио реализацију неколико капиталних пројеката захваљујући којима ће се отворити нова радна места и самим тим побољшати квалитет живота у овом делу Србије.

Александар Вучић овом приликом је посетио и Општински одбор Српске напредне странке у Ћуприји, где га је дочекао председник ћупријских напредњака Нинослав Ерић. Поздравивши окупљене чланове странке, симпатизере и грађане, председник Србије обећао је да ће ускоро доћи у Ћуприју, а тема посете биће постојеће и нове стране инвестиције у граду на Великој Морави.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Фото:   Instagram buducnostsrbijeav

 

 

 

 

 

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП