ГОДИНЕ УЗЛЕТА

Најбољи начин за дочек полазника припремно предшколских група у новој школској години је добра луткарска представа. То зна директорка Предшколске установе “Дечја радост” Снежана Илић, па је са својим тимом сарадника приредила лепу добродошлицу будућим ђацима првацима луткарском представом “Циркус”, позоришта “Пепино” из Ниша.

Они ће школску 22/23 годину радити по новом програму, који се зове “Године узлета”. Овај симболични слоган представља заједничко учешће деце, родитеља и васпитача у простору који је инспиративан и провокативан за дете, где оно може слободно да истражује, да се игра, да промишља, да сарађује са другима, испробава и упознаје свет око себе – рекла је директорка Илић.

Припремно предшколки програм похађа 205 малишана, што је нешто мањи број него протекле године – нагласила је директорка Илић. Ипак, имамо и вртића који су поново активирани, као што је то случај у Паљану и Иванковцу – рекла је она.

Наш посао јесте да деци пружимо све услове боравка боравка у вртићу какав она заслужују. Из наше установе траба да изађу спремни за све изазове који их очекују у даљем животу. Сигруна сам да ће нови програм “Године узлета”, који спроводимо од ове године, све то подићи на виши и квалитетнији ниво – закључила је директорка Снежана Илић.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП