НАЈБОЉИ МЛАДИ ТЕНИСЕРИ СРБИЈЕ НА ТУРНИРУ “СУПЕР 4” У ЋУПРИЈИ

На тениским теренима на Славији у току је турнир за девојчице и дечаке из серије Супер 4 у конкуренцији до 16 година. Ово је такмичење највише категорије које је на овим тереним до сада организовано, каже Илија Пауновић, директор турнира и додаје да је на турниру присутан велики број младих перспективних тенисера из свих крајева Србије

” Ради се о конкуренцији дечака и девојчица до 16 година а на турниру учествују такмичари из свих крајева Србије, од Суботице до Врања. Присутни су и тенисери из Тениског центара Нова,к Црвене Звезде и Тениска академије Живковић. Поред гостију, на турниру ће наступити и три тенисера и једна тенисерка из ТК Славија из Ћуприје, за које ће ово бити добра припрема за наредну годину када ће моћи да наступе у овој старосној категорији, истиче Пауновић.

Ова година била је веома успешна за ТК Славија, наставља Илија Пауновић, и додаје да нема конкуренције у којој ћупријски тенисери нису остварили запажене успехе.
Планирано је да турнир, у зависности од дужине трајања мечева буде завршен у понедељак а Пауновић је искористио прилику да се захвали локалној самоуправи, Спортском центру и спорском комплексу на Славији на свесрдној помоћи у припреми и реализацији овог турнира.

This slideshow requires JavaScript.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП