КИЛОМЕТРИ ЗА ПРВЕ КОРАКЕ МАЛЕ МИЕ ЖИКИЋ

У оквиру хуманитарне акције “Километри за Миу” Владан Вугделија пешачио је од родне Ресавице до Параћина, како би скренуо пажњу на проблем породице Жикић којој је потребна већа сума новца за лечење четворогодишње ћерке Мие у иностранству.

Одлучио сам се да изведем хуманитарни пешачки маратон од Ресавице до Параћина како бих помогао малој Мии, која болује од кифосколиозе кичме. То је тешко обољење због ког не може ни да седи ни да се креће, али она има шансу да прохода ако буде отишла на операцију у Турску за коју треба сакупити још три милиона динара.

Пут дужине четрдесет километара Владан Вугделија препешачио је за око шест сати. Ова акција привукла је доста пажње на друштвеним мрежама и у медијима те је доста људи донирало новац, а још више њих је поделило објаву. Према његовим речима, за првих пет дана путем СМС порука сакупљено је око 800 хиљада динара.

Свако ко жели да буде део акције “Километри за Миу” и помогне јој да има нормално детињство, то може учинити слањем СМС поруке са текстом 608 на број 3030, или уплатом донације на рачун Фондације “Буди хуман”. 

 

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП