КРАЉЕВИНА НОРВЕШКА ПОДРЖАВА ПРЕДУЗЕТНИШТВО У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ

Регионална агенција за економски развој Шумадије и Поморавља расписује Јавни позив за учешће у Програму подршке развоју пословања у области прехрамбене индустрије, који је саставни део пројекта “Подршка унапређењу пословног окружења на територији Поморавског округа”.

Програм финансира Влада Краљевине Норвешке, а спроводи Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге (УНОПС) у оквиру пројекта  “Подршка Краљевине Норвешке развоју Западног Балкана – Норвешка за вас”.

Право пријављивања на овај конкурс имају предузетници, микро и мала привредна друштва регистрована у Агенцији за привредне регистре најраније 1. јануара 2018. године. Рок за подношење пријава продужен је до 15. јануара 2021. године.

Текст јавног позива може се наћи на сајту Општине Ћуприја у рубрици “Конкурси”, или на линку:

http://www.redasp.rs/vesti/produzeno-trajanje-javnog-poziva-za-ucesce-u-programu-podrske-razvoju-poslovanja-iz-sektora-prehrambene-industrije.a791.html

 

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП