КРЕДИТИ ЗА КУПОВИНУ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА

Поштанска штедионица активирала је кредитну линију за куповину пољопривредног земљишта, намењену пољопривредним произвођачима односно регистрованим пољопривредним газдинствима.

Услови кредитирања оцењени су као једни од тренутно најповољнијих на домаћем тржишту, а према њима право на кредит може остварити кредитно способно физичко лице које уредно измирује обавезе према Пореској управи или има уверење о репрограму пореских обавеза, које је уписано у регистар пољопривредних газдинстава као носилац или члан најмање 24 месеца на дан подношења захтева, има отворен наменски рачун у банци, има пребивалиште на територији Републике Србије, и на дан подношења захтева је навршило највише 45 година живота.

Зависно од свог кредитног капацитета пољопривредници могу добити кредит у износу од пет хиљада па до 200 хиљада евра у динарској противвредности, без учешћа, који се реализује безготовинским преносом средстава на рачун продавца земљишта. Рок враћања кредита је до 20 година, уз могућност грејс периода од 12 месеци.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП