“ЛИДЛ” НАМЕРАВА ДА ГРАДИ ПРОДАЈНИ ОБЈЕКАТ У ЋУПРИЈИ

Одборници Скупштине општине Ћуприја на 21. седници, која је одржана по хитном поступку, усвојили су Аутентично тумачење Поглавља 2 Плана генералне регулације градског насеља Ћуприја, који се односи на заузетост грађевинске парцеле, а на захтев познатог трговинског ланца “ЛИДЛ” који је изразио намеру да изгради продајни објекат у Ћуприји.

У складу са расписивањем парламентарних и локалних избора, досадашњу Изборну комисију општине Ћуприја одборници су разрешили дужности и именовали нову.

У наставку седнице разматран је и усвојен предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету општине Ћуприја за 2020. годину, као и предлог Одлуке о ангажовању екстерне ревизије за потребе завршног рачуна буџета о буџету општине Ћуприја за 2019. годину. Већином гласова усвојен је и коначни нацрт Анекса 2 јавног уговора о поверавању обављања комуналне делатности градског и приградског превоза путника на територији општине Ћуприја, као и захтев за давање сагласности на Одлуку о ценама предузећа “Еуролин” Параћин.

 

This slideshow requires JavaScript.

Коментари

There is 1 comment for this article
  1. Dragan 5. март 2020. 21:21

    Pa to je dobro za naš grad.Nemora narod da ude za Jagodinu ili Paraćin.Lidl je dobro snabdeven baš kako treba.A hde ćebiti lociran?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП