ЛОГИСТИКА И ШПЕДИЦИЈА – ПОПУЛАРНО ЗАНИМАЊЕ

Ученици првог и другог раздреда Техничке школе, образовног профила “техничар за логистику и шпедицију”, по дуалном систему образовања, посетили су компанију “Фека аутомотив”. Тамо су обишли производне погоне и упознали се са својим будућим занимањем на делу.

Према речима Марка Васовића, специјалисте логистике у компанији, радује велико интересовање младих за ово занимање, тим пре што се компанија у Ћуприји шири и пружа велике могућности будућим техничарима за логистику и шпедицију да лако дођу до посла.

Овај образовни профил постоји тек две године у Техничкој школи и за њега влада велико интересовање ученика. Траје четири године и обавља се по дуалном систему – рекао је Марко Јаковиљевић, професор логистике и шпедиције у Техничкој школи.

Судећи према пажњи којом су ученици пратили излагање Марка Васовића, “Фека аутомотив” не треба да брине за образоване, младе и вредне раднике. Очекујемо вас у нашој компанији – поручио је будућим техничарима за логистику и шпедицију Марко Васовић.

Општина Ћуприја стипендира ученике на дефицитарним занимањима. Ове школске године потписано је 36 уговора о стипендирању.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП