ЛОШЕ ВЕСТИ: НЕСТАЛИ ЛЕКАР ИЗ ЋУПРИЈЕ ПРОНАЂЕН МРТАВ

Миодраг Миленковић (65), пензионисани лекар из Ћуприје који је 7. јуна нестао у атару села Скорица код Ражња, пронађен је мртав недалеко од места где је последњи пут виђен – потврдила је његова породица.  

Како пише Telegraf.rs, његови остаци откривени су 23. јула у близини места где му се пре месец и по дана изгубио сваки траг. То подручје претраживано је више пута, али је потрагу отежавала бујна вегетација.

Наду да је др Миленковић жив породици су давале информације да је виђен убрзо након нестанка. Надзорна камера на једној бензинској пумпи на аутопуту код Параћина снимила је човека за кога се посумњало да би могао бити он, а према другој дојави виђен је у Крагујевцу, али се испоставило да су обе биле погрешне.

Др Миодраг Миленковић у Скорицу је дошао како би обишао породично имање са супругом Мимицом, која га је последња видела живог. Према њеним речима, оставила га је у колиби да се одмори док она обиђе њиву, али га није затекла када се вратила. Пошто се ни после неколико сати није појавио позвала је полицију, која је убрзо организовала потрагу. Нажалост, након 47 дана потраге, уследио је трагични епилог.

 

 

 

Извор:  Telegraf.rs

Фото: приватна архива

 

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

 

 

 

 

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП